Translate

2012 m. spalio 26 d., penktadienis

Lietuva


Tema neturinti pavadinimo

Tipinio lietuvio rytas

Pirma mintis : O Dieve kodėl aš taip blogai gyvenu?

Antra mintis turėtu būti : Ką man pakeisti, kad būtų geriau? Bet lietuvis pagalvoja jog dėl visko kaltas Kubilius ir nusiramina.

Sėdėsi ir nieko nedarysi aišku niekas ir nesikeis.
Aš tiksliai nežinau ką Kubilius blogo padarė visai Lietuvai, bet nepamirškite, kad patys jį išrinkote, mielieji :)
Aišku dauguma skaitančių šį įrašą yra paaugliai ir ši tema nelabai jiems aktuali, bet manau apie tai tikrai vertėtu pagalvoti iš anksto, nes kas jeigu ne mes - jaunoji karta. Kas stengsis? Kas viską sutvarkys? Daug lengviau sakyti, jog perspektyvos užsienyje yra daug geresnės. Bet gerai pagalvokite ar nenorite pakeisti savo valstybės, kad joje būtų geriau gyventi. O dabar balsavimas. 200 000 lietuvių balsuodami pagalvoja, jog jų balsas nieko nereiškia. Arba balsų papirkinėjimas. 10 litų už balsą? Nesuprantu ar žmoniems jau yra taip vienodai ant savo valstybės? Tai kam už laisvę kovojot? Kam nepriklausomybės reikėjo, jeigu norite, kad už jus visi viską darytų ir nesvarbu kas darytu? Logikos nerasta. Manau dabar tikrai yra vertų seimui politikų kurie galbūt taip nesireklamuoja o veikia. Dar vienas aspektas dabartinis seimas. Neįsivaizduoju kodėl seime pastaruosius ketverius metus sėdėjo žmonės teturintys vidurinį išsilavinimą arba išsilavinimą, bet ne tos specialybės. Ir tikrai tiko tas komentaras - cirkas. Nežinau ar tiesa tai ką pletikino kakadu ar kitos komercinės laidos, bet nuomonė tikrai nekokia susidarė. Manau buvo daug politikų dirbančių atsakingai ir sąžiningai, bet tikrai ne visi. O dar vienas dalykėlis kurios vos nepamiršau. Dabar jau tikriausiai į naująjį seimą patekęs V. Uspaskichas. Nesuprantu tik vieno. Kaip šis žmogus tiek metų gyvenantis Lietuvoje nesugebėjo išmokti ,nei kalbėti ,nei rašyti lietuviškai. Ir man niekaip nedaeina iki mano smegenėlių kodėl seime net tik Lietuviai, bet ir rusai, lenkai. Aš nieko prieš juos neturiu, nes esu tolerantiška šių šalių atžvilgiu, bet juk Lietuvos seimas. Ką lietuviai patys nesugeba kontroliuoti savo šalies? Na čia labai abstrakti tema, nenoriu išsiplėsti ir jums atsibosti.

Taigi taip ir užbaigsiu šį įrašą. Mielieji mano susiimkime jei norime turėti gražią ir tvarkingą valstybe, kurioje būtų gerą gyventi kiekvienam. Ir mokesčiai būtų mažesni ir algos didesnės. Jei sėdėsime vietoje ir skųsimės koks Kubilius blogas nuo to juk niekam geriau nebus? huh? :)

P.S. 
Tikriausiai daugeliui pasirodys, jog šį įrašą parašiau kaip eilinė pensininkė nepatenkinta valdžia, bet aš tik skatinu jaunus žmonės galvoti apie Lietuvą kaip apie valstybę kurioje įmanoma ateitis!
:)


Blakstiena :*





4 komentarai:

  1. O ka tu siulai daryti?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, jog šiuolaikinis jaunimas turi labai daug idėjų :) Siūlau kažkokias būdais siekti jog tos idėjos įvyktų, galbūt tai būtų veikla mokinių taryboje ir pan. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. visiems px ant ideju greit nusodina visus su tokius su idejom tie kuriems yra gerai ir ju visad yra daugiau ir seip lietuvoj nera uz ka balsuot visi komunistai nuo tarybu laiku like rink ka nori visi su sovietiniu mastymu partijos nesilaiko savo ideologiju tai galu gale net nebezinai uz ka balsuot visu pirma turi ismirti ta KGBistu karta ir tada galbut bus galima kazka keist o db nesinori net balsuot kai salyje demokratija visiskai neveiksminga

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebūčiau aš optimistė. Aš tikiu, jog mūsų tauta someday atbuks ir pradės mastyti blaiviai.

      Panaikinti