Translate

2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

Tolerancija!

Sveikučiai! Šiandieną tarptautinė tolerancijos diena! Sveikinu! Bet kaip bebūtų kvaila ir banalu šiandien stebėjau dviejų panelių kovą :D Iš tikro kvaila atrodo, kai tyčiojasi be reikalo. Nieko nebesuprantu ir nesuprasiu.
Niekas nenori pripažinti savo klaidų. Niekas nenori sakyti, kad buvo neteisus. Visi nori būti vienas už kitą viršesni.  Kam to? Kam? Kad įrodyti kažkokias savo tiesas? Jeigu turite savo nuomonę tai išties yra labai puiku, bet nereikėtų galvoti, jog visada būsite teisus. Kiekvienam savo.
Tolerancijos diena manyčiau skirta ne tik dėl patyčių, bet ir dėl žmonių rasės, tikėjimo, lytinės orentacijos ir pan. Niekada tikriausiai niekada nesuprasiu kokia teise turi  baltasis įžeidinėti juodąjį ?  Kaip galima "stumti" ant musulmonų, nes jie nevalgo kiaulienos? Ir koks tavo reikalas, jeigu žmogus yra gėjus, lezbietė ar bisexualas? Siūlau daugiau gyventi savo gyvenimą o nesikišti į kitų. :)

Taip pat mąstydama apie žmonės kurie tyčiojasi (dažniausiai vadinamieji  "heiteriai"), radau idealiausią heiterio persona!
Jums visiems pažįstamas Nelsonas. 10 - metis berniukas turintis daug problemų šeimoje. Jis tyčiojasi absoliučiai iš visko. Jam niekas neįtinka. Bet išties jam nėra lengva. Jo mama prostitutė, tėvas išėjo ir niekada negrįžo, jis neturi normalių namų. Tikriausiai jis turi dar daug neatrastų talentų. Bet viskas ko jam reikia, kad suteiktu stiprybės yra šaipymasis.
Taigi argi katik nenubrėžiau heiterio paveikslo? Taigi viskas ko kartais reikia tai paprasčiausiai pasikalbėti su juo ir bandyti spręsti problemą. Jeigu žinote tokį žmogų - pabandykite. Kam mums pasaulyje reikalingi tarakonai gadinantys nuotaiką? Aš žinau, jog visų nuomonė niekada nesutaps ir tai tiesiog būtų nenormalu, bet juk norėtusi, kad būtų mažiau gyvenimo nuskriaustų  Nelsonų huh? :)


Šiandienos daina :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą