Translate

2012 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Išsipildymo Akcija 2012!

Sveiki visi. Aš vėl grįžau po operacijos sveika ir laiminga :) Mane pradėjo gluminti vienas labai dažnai pastebimas dalykas. Projektas "Radži ieško žmonos". Nesuprantu kam balsuoti už tas paneles, kad jos neiškristu. Juk ir taip aišku, kad ten viskas surežisuota. Na tikriausiai senyvo amžiaus žmonės nebe supranta.  Bet ne man spręsti. O šokių projektams? Na kam tiems šokėjams tie pinigai? Kam labiau reikia Jūsų pinigėlių vaikams ar jiems?
Labai norėčiau, bent tokiu būdu prisidėti prie akcijos ir pakviesti jus paaukoti. Ir 2 litai reiškia daug. Juk padarius gerą darbą ir pačiam širdyje geriau? :)



Išsipildymo akcijos 2012 tikslai! :
  • globos įstaigų ir šeimynų vaikų buities sąlygų gerinimas ir vaikų sveikatinimas.
  •  pagalba labiausiai likimo nuskriaustiems mažiesiems, kuriems gydyti ar slaugyti reikalinga speciali įranga.
  • supažindinti ir dalyti iniciatyvą geros valios žmoniems, jauniems ir kūrybingiems verslininkams, kurie savo darbais ir dėmesiu savanoriškai prisidės prie akcijos, skirs paramą globos namuose augantiems vaikams ir ligoniukams.
Taigi vaikams galite paaukoti :
SMS su žodžiu VAIKAMS:

1890 - auka 2 Lt
1891 - auka 5 Lt
1892 - auka 10 Lt
Neribojama suma


Maisto banko akcija
Taip pat kviečiu visus prisijungti prie maisto banko akcijos. Jūsų paaukotos lėšos bus skiriamos skurstančioms šeimoms. Kažkam pietūs gali kainuoti tik 5 litus. O pažiūrėkite kiek pinigų išleidžiate daiktams kurie jums net nereikalingi..



Paaukoti galite čia



Dėkui visiems :* 

Šiandienos daina :)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą