Translate

2012 m. lapkričio 30 d., penktadienis

Prisivilę blynai!


PASITIKĖJIMAS!

Juk blynai prisvyla pirma kartą juos kepant? Žmonės taip pat. Greičiausiai pasitikėjimas žmonėmis. Pasitikėjimas yra kaip popieriaus lapas - kartą į suglamžius ir ištiesinus jis niekada nebus toks pats koks buvo, kad ir kaip besistengtum.Taigi kas išvis yra pasitikėjimas? Nuvalkiotas žodis ar visų santykių pagrindinis elementas? Pasitikėjimas labai plati sąvoka.
 Kiekvieno požiūris į tai skirtingas. Bet ar teisingas? Ar mes gerai elgiamės iš karto teisdami žmogų po vienos jo padarytos klaidos? Aišku daugelis iš mūsų suteikiame antrąjį šansą, bet prieš tai reikėtų pagalvoti apie pasekmes o galų gale nuspręsti taip kaip liepia širdis.  Dar karta primenu - niekada nedarykite skubotų išvadų! 
O kaip pasitikėti pačiu savimi?
Pasitikėjimą savimi galima išugdyti. Kad ir kaip giliai mes būtume užspaudę pasitikėjimo  "ląstelės" mumyse  tikrai yra likusios. Kas stiprina pasitikėjimą savimi? Yra bent keletas visiems prieinamų būdų. 
  • Sėkmingai pasiekti tikslai!- Mažai kas didina pasitikėjimą savimi taip, kaip suvokimas, kad sugebi sėkmingai pasiekti užsibrėžtus tikslus. Visa bėda, kad daugelis žmonių sau tikslų net nekelia. Tam kad sėkmingai pasiekti, visų pirma reikia tikslus turėti. O kad pasiekęs jaustumeisi sėkmingas - tikslai turi būti konkretūs ir apsibrėžti.
  • Stipriosios pusės! - Savyje visada galite atrasti dalykų kuriuos mokate geriau negu kiti. Stenkitės kuo geriau atlikti darbus. 
  • Nepasiduokite pralaimėjimo jausmui! - Juk viena nesėkme nėra pabaiga! Ar ne kiekvienas patiria nesėkmę prieš sulaukdamas sėkmės? Tiesiog pažvelkite kitu kampu.
  • Nesistenkite būti kuo nors kitu! - Juk Jūs vienintelis ir unikalus žmogus su savo pažiūromis ir tikslais. Neleiskite kitiems manipuliuoti Jūsų veiksmų!

Pozityvo, žmonės, pozityvo! Žmogaus galimybės - beribės tik pats žmogus nusistato sau ribas!

Didžiausios sėkmės :*


P.S. :  Vienas žmogutis, dėl kurio ir gavosi šis naujas įrašas man pagaliau atvėrė akis ir parodė realybe, liepdamas nusiimti rožinius akinius. Meluočiau sakydama, kad man jie ne patiko. Taigi su tuo žmogumi aš praleidau labai nuostabų laiką kartu. Bet mudviejų abiejų klaidos buvo per didelės, kad toliau dėtume kablelį. Mums abiems nuo to bus tik geriau. Noriu jam už viską padėkoti nepaisant to skausmo kurį teikėme vienas kitam. Ačiū Tau.



Jeigu nori, kad tau sektųsi, tai pasitikėjimas savimi turi apimti tave visą. 
Orison Swett Marden


Šiandienos daina :)






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą