Translate

2012 m. lapkričio 18 d., sekmadienis

Aš!

Labai ilgai galvojau ar man pagaliau Jums pasakyti kas aš tokia. Viena mano pusė sako bijau o kita kodėl turėtum kažko bijoti?  Aišku dabar dalis mano nuostabiųjų pažįstamu sakys "o čia šita!". Ankščiau nepasakiau kas esu, nes nenorėjau to šurmulio, bet kai geriau susimąsčiau: koks man skirtumas?
O kodėl gi Blakstienos Blogas
Blakstiena pasirinkau vien dėl to, kad šitas pavadinimas pats pirmas atėjo į galvą. Buvo svarstymų pavadinti blogą panašiais banalokais pavadinimais (be strong; believe; you can; whatever nevermind ir t.t.) Tiesiog maniau, jog žmonės pamate užrašą "Blakstienos" susidomės blogu.
Norėdama išpopuliarinti blog'ą, kad žmonės skaitytų jį siuntinėdavau link'ą  į ask.fm ir susilaukiau ir gerų ir blogų atsiliepimu, bet laikant bėgant nusprendžiau nebesiuntinėti, nes manau, jog tai pradeda siutinti žmogeliukus :D

AŠ!
Niekada nemokėjau pristatyti savęs, bet šį kartą teks :)
Mano vardas Živilė. Kaip daugelis iš Jūsų spėjote man yra 15 metų ir taip aš iš Vilniaus. Esu labai savotiškas žmogus turintis tvirtą nuomonę į daugelį dalykų. Kadangi nesu linkusi kalbėti apie savo problemas neviešinu jų. Tiesiog stengiuosi kalbėti apie mano nuomone dažniausiai kylančias problemas jaunojoje visuomenėje :)
Jeigu kas nors su manimi norėtų pabendrauti ne blakstienos, o Živilės vardu šiltai laukiu Jūsų : Facebook :)











Šiandienos daina :)