Translate

2012 m. lapkričio 24 d., šeštadienis

Muzika!

Na ir vėl labai abstrakti tema. Taigi prieš kokius metus aš turėjau labai kvailą žmogeliuką galvoje kuris sedėjo ir griaužė man smegenis, kad aš privalau klausyti vien tiktai roko ir metalo žanro muzikos - nes tai yra ta vadinamoji "tikroji muzika".Bet manau, jog tai tiesiog buvo keleto draugų įtaka. Teigti jog tik roko ir metalo muzika yra ta tikroji nemanyčiau, jog būtų teisinga. Juk raskite tos "tikrosios muzikos" apibrėžima. Jo nėra. Bet tikriausiai tai laikoma pirmoji -  klasikinė muzika, kuri šiuolaikiniams paaugliams nelabai priimtina.  Ir vėl koją kiša draugų įtaka. Kodėl žmonės negali būti savimi? ;/ Visai neseniai atradau naujus žanrus savo sielai : soul ir dainuojamąja poezija. Ir išties susižavėjau, ne tik užsieniečiais, bet ir lietuvaičiais. Alina Orlova , Vytautu Kernagiu  Andriumi Mamontovu, Vidu Bareikiu ir kitais nuostabias atlikėjais. Viena mano gera pažįstama kai jai nusiunčiau Youtube nuoroda :
 http://www.youtube.com/watch?v=RsoewGpM4mk pasakė: "Pamačiau, kad lietuviškai parašyta ir iškart išjungiau xD" Man akys ant kaktos iššoko. Čia tas pats kas spręsti apie knygą iš viršelio. Kodėl žmonės nuvertina dalykus kurių nežino arba nesupranta arba jiems neįdomu. Jeigu neįdomu tai puiku, bet kodėl reikia stumti, jog tai neatitinka tavo pažiūrų?
Pasaulyje juk yra  7 milijardai žmonių. Jie visi skirtingi , unikalūs ir turi skirtingą muzikinį skonį. Aišku dauguma paprastu žmonių renkasi pilką nuobodžia masę ir klausosi tik komercinės arba kitaip vadinamosios pop muzikos. Bet kodėl jie už tai nuvertinami? Juk kiekvienam savo. Pati irgi kartais klausausi pop muzikos , tik galbūt labiau žodžių. Kodėl J. Bieber  fanės vadinamos dauštomis, kvailomis, sukomis ir t.t.? Aš jų neginu, nes pačios kartais išprovokuoja tokį heiterių arba šiaip silpnų nervų žmonių elgesį. Bet juk patys pagalvokite koks jūsų reikalas ką jos mėgsta ir kuo domisi. Jei manote, kad tai vaikų darželis kodėl nepaliekate ramybėje  jų? Jums turėtu būti visiškai vienodai sakyčiau. Arba grupės One Direction fanės juk tas pats. Kaip pastebėjau socialiniuose tinklapiuose pastoviai vyksta karai:
 J.Bieber fanės - Heiteriai - One Direction fanės
Ar man čia vienai ir juokinga ir verkti norisi? :D

Šiandienos daina :)

P.S. Linkiu visiems laimės! :*




Muzika nuplauna kasdieninio gyvenimo  dulkes nuo sielos. - Berthold Auerbach