Translate

2012 m. gruodžio 6 d., ketvirtadienis

Draugai!

Su pykčiu ir sarkazmu prasideda Živilės vakaras. Taip malonu  kai klasiokams rūpi mažiau nei šūdo gabalas numestas kampe. Vienas vienintelis žodis gali sugadinti viso vakaro nuotaiką. Aišku prisidedą gerklės skausmai ir šiurpuliukai dėl rytojaus operacijos. 
  Bet gi šiandienos tema visai kitokia! Draugystė. Įdomus žodis. Man žodis draugas reiškia labai daug. Galbūt, net daugiau negu gali įsivaizduoti Jūsų proto galia. Kartais tikriausiai per daug noriu iš žmonių, todėl tų draugų nelabai ir turiu. Žmonės jau nuo paauglystės vadovaujasi posakiu "draugą nelaimėje pažinsi". Būna  dienų kai tau tikrai sunku ir reikia pagalbos o tavo vadinamieji "draugai" spjauna viską. Ironiškai juokinga kai nelabai seniai sutiktas pažįstamas tavimi rūpinasi daug labiau negu "draugai". Va tada ir paaiškėja, kas yra tikri, tave palaikantys draugai, o kas tik apsimetėliai velniažino kodėl būnantys su tavimi. Man tikrai teko nusivilti mylimais žmonėmis tačiau dabar džiaugiuosi, kad supratau kas yra kas ir į pasaulį žvelgiu kitokiomis akimis!
 Ypač esu labai laiminga, kad turiu tikrą, gerą ir nuostabią draugę Indrę! Ji tobuliausias mano sutiktas žmogus. Per mūsų 10 metų draugystę ji niekada manęs neišdavė nepaisant kivirčų kuriuos dažniausiai sukeldavau aš, ji niekada manęs nepaliko pačią sunkiausią mano gyvenimo akimirką. Ji - mano šeimos dalis. Ji didžioji dalelė manęs kuri visada pritars mano sumanymams ir tikslams ir paskatins mane toliau žengti šio nelengvo gyvenimo keliu. Ji sugeba nuspėti ką aš sakysiu ir ką aš darysiu. Ji tikrai nuostabi! Nors tarp mūsų buvo visko. Ir pykčių, ir melo ir nepasitikėjimo, bet nepaisant to likome kartu. Mus skiria 110 km, bet tai tikrai ne kliūtis. Tai dar labiau sustiprina draugyste. Visiems linkiu rasti tokį nuoširdų ir gerą žmogų kaip Indrė!
Sėkmės ir laimės visiems!

Didžiausias draugystės žygdarbis ne atskleisti draugui savo trūkumus, o atverti jam akis į jo paties ydas.-Fransua de Larošfuko