Translate

2013 m. balandžio 14 d., sekmadienis

Pykina


   Geras gyvenimas Lietuvoje? Yeah right. Net ir švietimo sistema nusivyliau. Daugelis mokytojų vis dažniau išsilieja ant mokinių. Ir tikrai. Pripažinkit. Mokykloje į galvas prikiša per daug nereikalingos ir nebūtinos informacijos.
 Lietuvoje neformalas, netradicinės orientacijos arba visuomenės tariamasis „kitoks“ žmogus dažniausiai bus nepripažintas. Iš žmonių tolerancijos – 0.
Esi storas – mesk svori. Esi plonas – eik pavalgyk, anoreksikas. Turi pinigų – lepūnėlis.  Neturi pinigų – bomžas. Perki rūbus iš firminių parduotuvių – ką čia vaidini. Perki rūbus iš padevėtų drabužių parduotuvių – gal tu valkata, neturi pinigu normaliems drabužiams? Niekam neįtiksi. Niekam. Negaliu teigti, kad tai vyksta vien tik Lietuvoje. Aš nežinau. Bet lietuviai labai moka parodyt savo mentalitetą. O ypač socialiniuose tinklapiuose. Ar žinojot, kad pagal naujausius rodmenis Lietuva yra pirma pagal savižudybių skaičių pasaulyje 100 000 gyventojų. Tai ar čia gera gyventi? Stebisi kodėl emigruoja žmonės. Kaip dabartinės naujosios kartos vaikus gadina technologijos taip mūsų valdžią sugadino dideli pinigai. Pinigai griauna viską. Suknistas materialistų pasaulis...

http://www.youtube.com/watch?v=2A7nb7XWsCc

1 komentaras:

  1. Lietuva antra pasaulyje pagal savižudybių skaičių po Korėjos

    AtsakytiPanaikinti