Translate

2013 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Aukselis ♥






Niekad, tikriausiai niekad neįsivaizdavau , kad man taip pasiseks. Pasiseks sutikti tokį žmogų kaip Auksė. Tikriausiai esu vienas iš tų laimės kūdikių, pas kuriuos ateina nuostabiausi žmonės.
    Pažįstamos esame mes vos metus , be to mus skiria ir atstumas. Bet tai mums visiškai nekliudo. Niekada mano , kad ir trumpame gyvenime nebuvo tokio žmogaus kuriuo galėčiau užtikrintai pasitikėti 100%  . Maniau, jog tokie žmonės neegzistuoja. O pasirodo atradau savo kavenska!
    Mieloji, tos dvi stovyklos, Tavo gimtadienis ir tos dar 2 dienos kartu su Tavimi, sex'u ir miestu , lūpa, kibiru ir vynu. Visas tas laikas buvo tobulas ir tuomet aš jaučiausi laiminga kaip niekad. Aukse, esi brangiausia ką turiu. Mūsų draugystė yra neįkainojamą. Ir jokie kaip tu sakei .... nesuteiks tiek šilumos ir laimės, kiek galiu suteikti aš būdama su Tavimi. Myliu Tave . Taip. Taip stipriai. Tu esi ta mano blondinė apvertusi mano gyvenimą 180 laipsnių kampu. Tie ramūs pasivaikščiojimai dviese kemšant karamelinius ledus  arba slapstymaisi nuo Drukio.
   Aukse, aš noriu Tau padėkoti. TU mane išmokei svarbiausio - tikėti savimi. Ačiū.

Ir nepamiršk vieno. Kai pasijausi nelaiminga , prisimink, kad turi mane ♥


Forever.